Om os

Vores filosofi er at vores patienter skal have egne og sunde tænder livet igennem.

Hos Tandlægehuset Broby værdsætter vi høj faglighed og kvalitet af vores arbejde, hvorfor personalet løbende er på efteruddannelse.

Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag at gå til tandlæge, og at der kan være angst forbundet med et tandlægebesøg. Derfor strækker vi os meget langt for at gøre din oplevelse af at gå til tandlæge, så behagelig som overhoved mulig.

Vi gør os umage, for at behandlingen er 100 procent smertefrit. Vi har både tiden til at vente, tålmodighed og kompetence til at kunne lægge en effektiv bedøvelse.

Vi glæder os meget til at se dig, din familie, kollegaer, og venner på klinikken, hvor vi vil forsøge at gøre alt hvad vi kunne for at give dig en god tandbehandling.
Find mere information her:

Om klinikken

På klinikken er vi et lille erfarent tandlægeteam som arbejder i et afslappet og uformelt miljø. Vi udfører stort set alle former for tandbehandling inkl. implantatbehandlinger. Vi vægter kvalitet, holdbarhed og forebyggelse højt.
Vi har åbent for tilgang af nye patienter og glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen og tryg i vores klinik. Det tror vi bedst vi opnår bl.a gennem saglig, rolig information samt ved, at vi som behandlere sikrer dig mod evt. ubehag ved tandbehandlingen i videst mulig udstrækning (tilbyder dig smertefri behandling)

Tandlæger

Jennifer Le-Kure

- Tandlæge og klinikejer

Klinikassistenter

Madara

- Klinikassistent

Elisabeth

- Klinikassistent (elev)

Tandplejere

Har du brug for en tid?

Vi ønsker at hjælpe dig så hurtigt og effektivt som muligt.
BOOK EN TID I DAG
Find vej
Tandlægehuset Broby
Pontoppidansvej 7,
5672 Broby
Vis rute på kort
Åbningstider
Mandag
08:00 - 15:15
Tirsdag
08:00 - 15:15
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Ring til os
Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
+45 62 63 24 20