Tandproteser

Tandproteser kan erstatte mistede tænder

Tandproteser anvendes som erstatning for manglende tænder. Man kan både få en del- og en helprotese, alt efter hvor mange tænder man har mistet. Proteser kan se ud på mange måder og være lavet i forskellige materialer og udformninger. Hvad der er fælles for alle proteser, er at de er aftagelige og man derfor kan tage dem ind og ud af munden efter behov.

Man kan også både få en protese til undermund og overmund eller begge dele. Det er individuelt hvilken slags protese, der passer bedst til lige netop dig og dine tænder. Vores tandlæger kan finde den helt rigtige løsning, der garanterer dig et smukt smil!

Tandlægehuset Broby specialiserer sig i implantatproteser

Nogle kan have brug for at få lavet implantater i forbindelse med en ny protese. Implantater fungerer som kunstige tandrødder, som sættes fast i kæbeknoglen. De kunstige tandrødder er formet som små skruer, der vokser sammen med kæbeknoglen. Læs mere om tandimplantater her.

Der bruges typisk et sted mellem 2-6 implantater til at holde en protese fast - alt afhængig om det er en hel- eller delprotese og om den er til over- eller undermunden. Når tandimplantaterne er på plads, anvendes små tryklåse til at klikke protesen godt fast. På den måde kan man tage den ud, når den skal rengøres, men stadig aldrig bekymre sig om at den bliver siddende når man taler eller spiser med sin tandprotese i.

Hos Tandlægehuset Brody specialiserer vi os særligt i implantatproteser. Kontakt os på +4562632420 for en vurdering af dine muligheder for at få en tandprotese.


RING TIL OS
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
08:00 - 15:00
08:00 - 17:00
08:00 - 18:00
08:00 - 15:00
08:00 - 14:30
+45 6263 2420
NY PATIENT?
Er det første gang, du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.
Skift tandlæge
GRATIS PARKERING
Vi har gode og gratis parkeringsforhold når du besøger os, samt nem tilgang via offentlig transport.
vis rejseplan

Tandbehandling i høj kvalitet

Tryghed og professionalisme

Dedikeret behandlerteam

Aftagelige delproteser til enkelte manglende tænder

En aftagelig delprotese kan erstatte manglende tænder. Det kan både dreje sig om en enkelt eller flere mistede tænder. Delproteser er ligesom andre proteser løstsiddende og kan enten blive holdt på plads ved hjælp af bøjler på de naturlige tænder, der er tilbage i munden, eller med tryklåse på implantater.
Delprotesen sidder bedre fast end en helprotese, men den skal stadig tages ud, når den skal skylles, renses og børstes. Det kan være en fordel at få lavet kroner på enkelte af de tænder, som protesen skal sidde fast på. Med denne løsning kan man i nogle tilfælde undvære synlige bøjler, og protesen vil samtidigt sidde så godt fast, at det næsten vil føles som dine egne tænder.

Helproteser til dig, der mangler alle tænderne

En helprotese erstatter alle tænderne - i daglig tale kalder man også denne løsning for gebis. Helprotesen vælges, hvis patienten har mistet alle sine tænder, eller hvis alle tænderne er så beskadiget, at det vurderes at kunstige tænder er den bedste løsning. Det er typisk ældre, der vælger en helprotese.
Når man skal have erstattet sine manglende tænder med en helprotese (også kaldet et gebis), vil det altid kræve tilvænning. Nogle vænner sig hurtigt til sin nye protese, mens det for andre kræver en længere tilvænningsperiode. I tilvænningen gælder det om at bruge sin protese så meget som overhovedet muligt.

Hvad koster tandproteser?

Hos Tandlægehuset Broby tror vi på, at man godt kan være konkurrencedygtig på prisen uden at gå på kompromis med hverken servicen eller kvaliteten af produktet. Derfor har vi sørget for, at de fleste kan være med på vores priser på tandproteser og så er der desuden nogle tilskud at hente:

Hvis du skal have aftagelige tandproteser kan du søge om tilskud gennem Danmark. Det kræver, at du er aktivt medlem. Du kan se hvilke tilskud du kan opnå her.

Det er også muligt at søge om offentligt tilskud til proteser gennem din kommune. Det er ofte folkepensionister, som er svært stillet økonomisk, der er berettiget til at få offentligt tilskud til tandproteser. Tilskuddet skal søges gennem kommunen og bliver givet gennem det, der hedder udvidet helbredstillæg.

Unge kan også få brug for tandproteser, men her kan man ikke søge om helbredstillæg. Er behovet opstået på grund af en ulykke, dækker kommunen alle omkostninger, der måtte være i forbindelse med tandprotesen.

Kontakt os i dag

    Få lavet Tandproteser hos 

    Jennifer Le-Kure

    Har du brug for en tid?

    Vi ønsker at hjælpe dig så hurtigt og effektivt som muligt.
    BOOK EN TID I DAG
    Find vej
    Tandlægehuset Broby
    Pontoppidansvej 7,
    5672 Broby
    Vis rute på kort
    Åbningstider
    Mandag
    08:00 - 15:15
    Tirsdag
    08:00 - 15:15
    Onsdag
    08:00 - 17:00
    Torsdag
    08:00 - 17:00
    Fredag
    08:00 - 14:00
    Lørdag
    Lukket
    Søndag
    Lukket
    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
    +45 62 63 24 20